Lješnjak - Tonda Gentile 1,5L Italija

kom Dvogodišnji, saksija C2 - Invitro

Lješnjak - Tonda Gentile 1,5L Italija
Lješnjak - Tonda Gentile 1,5L Italija
Lješnjak - Tonda Gentile 1,5L Italija
Lješnjak - Tonda Gentile 1,5L Italija
KM 12.00 KM 9.00 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla2-102-2
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
Talijanska rana sorta, srednje bujnog rasta. Plod je krupan, okruglog oblika. Randman jezgre je 47%. Spada u cijenjene sorte lješnjaka, zbog velikog broja dobrih osobina. Veoma je pogodan za uslove kontinentalne klime.  Plodovi zriju tokom augusta. Ovu sortu otkupljuje Ferrero koji je najveći svjetski preradjivač lješnika.

Sadnice distribuiramo sa dobro razvijenim korijenom i nadzemnim dijelom sa cjelokupnom pratećom dokumentacijom o porijeklu, sortnoj čistoći, zdravstvenoj ispravnosti i kvaliteti. Ove sadnice su proizvedene u Češkoj i distribuiramo ih u u BiH putem naše mreže klijenata vrtnih centara, poljoprivrednih apoteka i super marketa, kao i kroz našu maloprodaju u Lukavcu, a takodjer šaljemo sadnice i brzom poštom na adrese fizičkih lica bilo gdje u BiH.
Takodjer, primamo narudžbe iz Srbije i Crne Gore, te radimo minimalno dva puta re-export za Srbiju i Crnu Goru. Redistribuciju sadnog materijala u Srbiji radi naša firma NET GREEN III doo NOVI SAD (brza pošta BEX) a u CRNOJ GORI jedna od naših partnerskih firmi iz Podgorice.  Narudžbe za Srbiju možete izvršiti na sljedeće kontakte: +381 66 517 37 37, +381 66 517 82 33  , info@kupisadnice.rs  prodaja@kupisadnice.rs
Narudžbe za Crnu Goru možete izvriti na kontakte NET GREEN BiH.

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju

Značajke proizvoda

Pakiranje-posuda Saksija
Visina/Promjer (cm) 50-70cm
Vrsta orašasto voće
Proizvedeno u Češka
Vrijeme sadnje i isporuke proljeće i jesen
Preporuka za narudžbu Tokom cijele godine

Sve oznake