Ogrozd crveni - SPINEFREE kalemljeni 7L

kom Ribes uva-crispa Spinefree

Ogrozd crveni - SPINEFREE kalemljeni 7L
Ogrozd crveni - SPINEFREE kalemljeni 7L
Ogrozd crveni - SPINEFREE kalemljeni 7L
Ogrozd crveni - SPINEFREE kalemljeni 7L
Ogrozd crveni - SPINEFREE kalemljeni 7L
KM 25.00 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artiklavitro041
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
Ogrozd je pravi rudnik vitamina A i C, mangana, kalija i dijetetskih vlakana. U nešto manjim količinama sadrži pantotensku kiselinu, folate, tiamin, piridoksin, bakar, kalcij, fosfor i magnezij. Samo 100 grama bobica sadrži tek 44 kalorije i 25 posto dnevne količine preporučenih dijetetskih vlakana što ga čini idealnom hranom za mršavljenje.
Shema popusta
  • 1 = KM 25.00
  • 30 = KM 6.50
  • 100 = KM 6.00
  • 300+ = KM 5.00
OGROZD SPINEFREE - Ribes Uva Crispa

Zahvaljući sorti „Spinefree“ niko ne treba da se ustručava od uživanja ukusnih bobica direktno iz grma. Sorta je sa vrlo malo ili nikako trnja. Raste uspravno i ima dobru otpornost  na plijesni. Grm raste u visinu od 1-1,5m. Plodovi su srednje veličine, jako sočni, slatkog ukusa, i bogat su  izvor vitamina A i C, mangana, kalija te dijetetskih vlakana. Zrelost plodova se postiže početkom/sredinom jula. Pogoduju joj plodna humusna tla sa pH 5,5-7. Sorta je visokih prinosa, otporna na niske temperature (-25°C).

Sadnice distribuiramo sa dobro razvijenim korijenom i nadzemnim dijelom sa cjelokupnom pratećom dokumentacijom o porijeklu, sortnoj čistoći, zdravstvenoj ispravnosti i kvaliteti. Ove sadnice su proizvedene u Češkoj i svakodnevno ih distribuiramo u BiH putem naše mreže klijenata vrtnih centara, poljoprivrednih apoteka i super marketa, kao i kroz našu maloprodaju u Lukavcu, a takodjer šaljemo sadnice i brzom poštom na adrese fizičkih lica bilo gdje u BiH.
Takodjer, primamo narudžbe iz Srbije, te radimo minimalno dva puta re-export za Srbiju. Redistribuciju sadnog materijala u Srbiji radi naša firma NET GREEN III doo NOVI SAD (brza pošta BEX) .

Narudžbe za Srbiju možete izvršiti na sljedeće kontakte: +381 66 517 37 37, +381 66 517 82 33  , info@kupisadnice.rs  prodaja@kupisadnice.rs


Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju

Značajke proizvoda

Pakiranje-posuda Posuda - P13/1l
Vrsta bobičasto voće
Proizvedeno u Češka
Način proizvodnje In vitro

Sve oznake