Malina - AUTUMN BELLE 1,5L

kom In Vitro uzgoj

Malina - AUTUMN BELLE 1,5L
KM 7.00 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla3-126
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
   


Kontejnerska sadnica maline Radziejowa (pakiranje P9). Dobivena „In vitro“ tehnologijom uzgoja. Otporna je na štetočine i bolesti, 100% bezvirusna.
Shema popusta
  • 1 = KM 7.00
  • 10 = KM 6.00
  • 50 = KM 5.50
  • 100 = KM 5.00
  • 200 = KM 4.50
  • 500+ = KM 4.00
Malina

Latinski naziv: Rubus ideaus L.
Engleski naziv: Raspberry

Maline nisu samo ukusne, nego su i nagrađivane za njihovu hranjivu vrijednost. Ovo ukusno i aromatično voće je jako bogato vitaminima i mineralima. Koriste se kao prirodni kućni lijek za prehlade i gripe i pogodne su za za prodaju u marketima kao svježe voće i komercijalnu proizvodnju. Malina je nagrađivana, jer plodonosi profitabilno voće u kratkom vremenu (sadnice posađene na plantažama u proljeće plodonose već u jesen). Sorte maline ne uzrokuju puno problema i, uzimajući u obzir pravilan izbor sorti, mogu se konzumirati svježe od ranog ljeta do kasne jeseni.

Sorta Radziejowa PBR
(Rubus idaeus L.)

'Autumn Belle' je čvrsta malina s blago trnovitim izdancima. Plod crven, velik, dobrog okusa u jesen.
Plodovi jesenske maline među najljepšim su plodovima svih vrsta. Plodovi su vrlo privlačnog šiljasto-konusnog oblika dosta fine strukture i lijepe tamnocrvene boje. Osim svojih vizualnih svojstava, 'Autumn Belle' oduševljava i izvrsnim okusnim svojstvima. Sladak i blago aromatičan okus uparen je svježom kiselinom. Sve zajedno rezultira ugodnim doživljajem voćnog okusa.
Optička svojstva i svojstva okusa također pomažu u prevladavanju činjenice da su maline 'Autumn Belle' još uvijek blago šiljate. Inače, biljke imaju samo srednji rast i dostižu maksimalnu visinu od 180 cm. S početkom dozrijevanja od početka avgusta 'Autumn Belle' spada u sorte ranog sazrijevanja.


Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju