Vinova loza - Aurora 1,5L

kom Vitis Aurore, saksija

Vinova loza - Aurora 1,5L
KM 10.00 KM 9.00 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla8-102-6
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju

Vinova loza AURORA

Aurora - Aurore (poznata i kao Seibel 5279 ) bijela je složena hibridna sorta grožđa proizvedena od strane Alberta Seibela i koristi se za proizvodnju vina.
Plod Aurore sazrijeva rano u sezoni između kraja augusta i početka septembra. Iako je vinova loza otporna na mnoge bolesti plijesni, plodna je i snažna; plod trpi podložnost grozdu truleži i napad ptica. Aurora se sadi tamo gdje su sezone rasta kratke poput sjevera Sjedinjenih Država, Kanade i Ujedinjenog Kraljevstva , ali se također sadi u umjerenijim klimatskim uslovimaa kako bi se produžila sezona žetve. Aurora se obično koristiti kao stol ili vinsko grožđe.

Sadnice distribuiramo sa dobro razvijenim korijenom i nadzemnim dijelom sa cjelokupnom pratećom dokumentacijom o porijeklu, sortnoj čistoći, zdravstvenoj ispravnosti i kvaliteti. Ove sadnice su proizvedene u Poljskoj i svakodnevno ih distribuiramo u BiH putem naše mreže klijenata vrtnih centara, poljoprivrednih apoteka i super marketa, kao i kroz našu maloprodaju u Lukavcu, a takodjer šaljemo sadnice i brzom poštom na adrese fizičkih lica bilo gdje u BiH.


Takodjer, primamo narudžbe iz Srbije i Crne Gore, te radimo minimalno dva puta re-export za Srbiju i Crnu Goru. Redistribuciju sadnog materijala u Srbiji radi naša firma NET GREEN III doo NOVI SAD (brza pošta BEX) a u CRNOJ GORI jedna od naših partnerskih firmi iz Podgorice.  Narudžbe za Srbiju možete izvršiti na sljedeće kontakte: +381 66 517 82 33  , info@kupisadnice.rs  prodaja@kupisadnice.rs


Narudžbe za Crnu Goru možete izvriti na kontakte NET GREEN BiH.

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju

Tehnički podaci

Pakiranje-posuda Saksija 1,5L
Proizvedeno u Poljska
Način proizvodnje In vitro