Vinova loza - Kalina red P9

kom Kalina red

Vinova loza - Kalina red P9
Vinova loza - Kalina red P9
Vinova loza - Kalina red P9
KM 8.00 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla8-102 PL
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
Lijep i atraktivan izgled grozda i bobice, veoma izražen muškatni ukus i otpornost na bolesti su karakteristike sorte Kalina red. Stona je sorta krupnih plodova. Loza je snažnog rasta, visokih prinosa. Ova sorta je otporna na mraz i niske temperature i do - 25 °C.


Vinova loza KALINA RED


Kalina red se sadi na dubinu do 20 cm. Prije sadnje, poželjno je zemljište obogatit stajnjakom ili kompostom. Ova sorta sazrijeva početkom septembra, plod je ružičasto-crvene boje. Plodovi su bogati vitaminom A koji pogodno djeluje na oči, i vitaminom B koji ublažava stres. Plodovi su takođe bogati željezom i jodom, koji mogu pomoći u regulaciji  funkcije štitne žlijezde.


Sadnice distribuiramo sa dobro razvijenim korijenom i nadzemnim dijelom sa cjelokupnom pratećom dokumentacijom o porijeklu, sortnoj čistoći, zdravstvenoj ispravnosti i kvaliteti. Ove sadnice su proizvedene u Poljskoj i svakodnevno ih distribuiramo u BiH putem naše mreže klijenata vrtnih centara, poljoprivrednih apoteka i super marketa, kao i kroz našu maloprodaju u Lukavcu, a takodjer šaljemo sadnice i brzom poštom na adrese fizičkih lica bilo gdje u BiH.


Takodjer, primamo narudžbe iz Srbije i Crne Gore, te radimo minimalno dva puta re-export za Srbiju i Crnu Goru. Redistribuciju sadnog materijala u Srbiji radi naša firma NET GREEN III doo NOVI SAD (brza pošta BEX) a u CRNOJ GORI jedna od naših partnerskih firmi iz Podgorice.  Narudžbe za Srbiju možete izvršiti na sljedeće kontakte: +381 66 517 37 37, +381 66 517 82 33  , info@kupisadnice.rs  prodaja@kupisadnice.rs


Narudžbe za Crnu Goru možete izvriti na kontakte NET GREEN BiH.

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju

Tehnički podaci

Pakiranje-posuda Posuda - P9/0,5l
Proizvedeno u Poljska
Način proizvodnje In vitro