Rhododendron Toreador 2L

kom Rhododendron japonica

Rhododendron Toreador 2L
Rhododendron Toreador 2L
Rhododendron Toreador 2L
Rhododendron Toreador 2L
KM 24.00 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artiklavitro035
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
Šarmantni grmovi idealni su za zasjenjeni mali vrt ili sadnju u šumi.
Ova sorta pripada skupini koja uključuje hibride Rhododendron japonica i Rhododendron nakaharae. To su općenito patuljasti habitus, većina raste mnogo šire nego visoko. Sve su plodne u cvatu, stvarajući mase nježnih cvjetova u obliku lijevka tokom aprila i maja, naspram sloja zimzelenog lišća. Oni su šarmantni grmovi idealni su za zasjenjeni mali vrt ili sadnju u šumi.
One su biljke ericaceous, tj. zahtijevaju kisela do neutralna tla (pH7 ili niže) i općenito neće uspijevati u alkalnim uvjetima (tj. s visokim sadržajem vapna, pH7,5 ili višim). Budući da su šumske biljke, zahtijevaju vlažno, ali dobro drenirano tlo koje je bogato organskom tvari, kao i sjenu i zaklon drugog drveća i grmlja.
Rododendroni imaju površinsko ukorjenjivanje i imaju vrlo fino korijenje pa je potrebna posebna pažnja prilikom sadnje, dodavanjem dosta organske tvari (kao što je lisna plijesan, treset ili kvalitetan ekompost) na područje sadnje kako bi se formirala lijepa rastresita smjesa. Neće uspijevati ako su posađene preduboko, stoga neka budu na istoj dubini na kojoj vaša biljka raste u saksiji. Temeljito zalijte biljku i pobrinite se da biljka bude temeljito natopljena svojim korijenom cijelo vrijeme tijekom sušnih razdoblja.

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju

Značajke proizvoda

Pakiranje-posuda Vcg 15/1,5l
Proizvedeno u Češka
Način proizvodnje In vitro

Sve oznake