Kupina NAVAHO P13 kom

 • Kupina NAVAHO P13 kom
 • Kupina NAVAHO P13 kom
 • Kupina NAVAHO P13 kom
 • Kupina NAVAHO P13 kom
 • Kupina NAVAHO P13 kom

Kupina NAVAHO P13 kom
Rubus Fruticosus


Razvija uspravne izdanke bez trnja, koje daju visoke prinose. Plodovi su krupni, imaju čvrsto meso i privlačnu sjanu kožicu, odličnog ukusa, obiluju vitaminima i mineralima, vlaknima te antioksidansima vrlo učinkovitima u prevenciji brojnih bolesti.

Šifra artikla: 1-507 CZ
KM 6.50
sa PDV

KUPINA NAVAHO - Rubus Fruticosus

Hibridna sorta nastala križanjem više sorti (Thornfree x Brazos) i (Ark. 550 x Cherokee). Razvija uspravne izdanke bez trnja, koje daju visoke prinose. Plodovi su krupni, težine do 5 g. Imaju čvrsto meso i privlačnu sjanu kožicu, odličnog ukusa. Berba je u osmom mjesecu i traje oko 30 dana. Navaho je pogodna za plantažni uzgoj i za vrtove. Tolerantna je sorta, uspijeva kako na pjeskovitim, tako i na ilovastim tlima. Ph zemljišta treba da je 5,5-6,5. Preporučuje se ručna berba. Navaho sorta je otporna na hladnoću ( -30 °C).

Sadnice distribuiramo sa dobro razvijenim korijenom i nadzemnim dijelom sa cjelokupnom pratećom dokumentacijom o porijeklu, sortnoj čistoći, zdravstvenoj ispravnosti i kvaliteti. Ove sadnice su proizvedene u Češkoj i svakodnevno ih distribuiramo u BiH putem naše mreže klijenata vrtnih centara, poljoprivrednih apoteka i super marketa, kao i kroz našu maloprodaju u Lukavcu, a takodjer šaljemo sadnice i brzom poštom na adrese fizičkih lica bilo gdje u BiH.

Takodjer, primamo narudžbe iz Srbije i Crne Gore, te radimo minimalno dva puta re-export za Srbiju i Crnu Goru. Redistribuciju sadnog materijala u Srbiji radi naša firma NET GREEN III doo NOVI SAD (brza pošta BEX) a u CRNOJ GORI jedna od naših partnerskih firmi iz Podgorice.  Narudžbe za Srbiju možete izvršiti na sljedeće kontakte: +381 66 517 37 37, +381 66 517 82 33  , info@kupisadnice.rs  prodaja@kupisadnice.rs
Narudžbe za Crnu Goru možete izvriti na kontakte NET GREEN BiH.

Tehnički podaci

Pakiranje-posuda
 • Posuda - P13/1l
Proizvedeno u
 • Češka
Način proizvodnje
 • In vitro
Broj posjetitelja: 0