Kamčatska borovnica Duet P13 kom

 • Kamčatska borovnica Duet P13 kom
 • Kamčatska borovnica Duet P13 kom
 • Kamčatska borovnica Duet P13 kom
 • Kamčatska borovnica Duet P13 kom
 • Kamčatska borovnica Duet P13 kom
 • Kamčatska borovnica Duet P13 kom

Kamčatska borovnica Duet P13 kom
Lonicera kamtschatica - Haskap

Izuzetna je sorta ruske borovnice/haskap, krupnih, slatkih i sočnih plodova, koji sazrijevaju početkom ljeta. Plodovi imaju visok sadržaj vitamina B i C, mogu se koristiti kao svježi, ili za preradu sokova, džemova, marmelade. Sadrži vlakna, mnoštvo vitamina A, iznimno mnogo vitamina C i sve esencijalne minerale, i  ima najvišu koncentraciju magnezija, fosfora, kalcija, kalija i željeza nasuprot svim ostalim bobicama.

Šifra artikla: 1-521 CZ
KM 7.00
sa PDV

KAMČATSKA BOROVNICA DUET - Lonicera kamtschatica

Izuzetna je sorta ruske borovnice/haskap, krupnih, slatkih i sočnih plodova, koji sazrijevaju početkom ljeta. Raste do 2 m. Dobro uspjeva na osunčanim i poluosunčanim mjestima. Vrlo je tolerantna u pogledu tla. U sušnim i propusnim tlima treba je redovno zaljevati, pogotovo u prvoj i drugoj godini nakon sadnje. Odgovaraju joj blago kisela tla sa ph 5,0-8,0. Sadi se na razmak 1,0-1,5m u redu, i 2,5-3,5m između redova. Posjeduje moćno antiupalno djelovanje koje je jednako efikasno kao i komercijalni protuupalni lijekovi.  Otporna je na niske temperature ( -30 °C).

Sadnice distribuiramo sa dobro razvijenim korijenom i nadzemnim dijelom sa cjelokupnom pratećom dokumentacijom o porijeklu, sortnoj čistoći, zdravstvenoj ispravnosti i kvaliteti. Ove sadnice su proizvedene u Češkoj i svakodnevno ih distribuiramo u BiH putem naše mreže klijenata vrtnih centara, poljoprivrednih apoteka i super marketa, kao i kroz našu maloprodaju u Lukavcu, a takodjer šaljemo sadnice i brzom poštom na adrese fizičkih lica bilo gdje u BiH.

Takodjer, primamo narudžbe iz Srbije i Crne Gore, te radimo minimalno dva puta re-export za Srbiju i Crnu Goru. Redistribuciju sadnog materijala u Srbiji radi naša firma NET GREEN III doo NOVI SAD (brza pošta BEX) a u CRNOJ GORI jedna od naših partnerskih firmi iz Podgorice.  Narudžbe za Srbiju možete izvršiti na sljedeće kontakte: +381 66 517 37 37, +381 66 517 82 33  , info@kupisadnice.rs  prodaja@kupisadnice.rs
Narudžbe za Crnu Goru možete izvriti na kontakte NET GREEN BiH.

Tehnički podaci

Pakiranje-posuda
 • Posuda - P13/1l
Proizvedeno u
 • Češka
Način proizvodnje
 • In vitro
Broj posjetitelja: 0