Malina Heritage P13 kom

 • Malina Heritage P13 kom
 • Malina Heritage P13 kom
 • Malina Heritage P13 kom
 • Malina Heritage P13 kom

Malina Heritage P13 kom
Rubus IdaeusVrlo je otporna sorta sa malim zahtjevima, pogodna za organski uzgoj. Ima krupne plodove bogate vitaminima koji se koriste za stolnu upotrebu kao i za preradu.

Šifra artikla: 1-509 CZ
KM 6.50
sa PDV

Malina Heritage- Rubus ideaus L.

Heritage je samooplodna sorta. Plodonosi od augusta do kraja septembra. Plodovi su srednje veličine, čvrsti i ukusni. Nakon berbe, sve izbojke je potrebno orezati na razinu iznad tla. Razmak između sadnica treba da je 60 cm. Neželjene izbojke u tom prostoru je potrebno uklanjati. Preferira osunčana mjesta, uz obilno navodnjavanje. Izuzetno je otporna sorta na niske temperature ( -26 °C).

Sadnice distribuiramo sa dobro razvijenim korijenom i nadzemnim dijelom sa cjelokupnom pratećom dokumentacijom o porijeklu, sortnoj čistoći, zdravstvenoj ispravnosti i kvaliteti. Ove sadnice su proizvedene u Češkoj i svakodnevno ih distribuiramo u BiH putem naše mreže klijenata vrtnih centara, poljoprivrednih apoteka i super marketa, kao i kroz našu maloprodaju u Lukavcu, a takodjer šaljemo sadnice i brzom poštom na adrese fizičkih lica bilo gdje u BiH.

Takodjer, primamo narudžbe iz Srbije i Crne Gore, te radimo minimalno dva puta re-export za Srbiju i Crnu Goru. Redistribuciju sadnog materijala u Srbiji radi naša firma NET GREEN III doo NOVI SAD (brza pošta BEX) a u CRNOJ GORI jedna od naših partnerskih firmi iz Podgorice.  Narudžbe za Srbiju možete izvršiti na sljedeće kontakte: +381 66 517 37 37, +381 66 517 82 33  , info@kupisadnice.rs  prodaja@kupisadnice.rs
Narudžbe za Crnu Goru možete izvriti na kontakte NET GREEN BiH.

Tehnički podaci

Pakiranje-posuda
 • Posuda - P13/1l
Proizvedeno u
 • Češka
Način proizvodnje
 • In vitro
Broj posjetitelja: 0