Opći usloviNaš svakodnevni cilj je da su svi naši kupci zadovoljni, te da im pružimo što je moguće bolju uslugu. Zbog toga se stavljamo u potpunosti njima na raspolaganje želeći saslušati sve njihove nedoumice, dileme, savjete ili sugestije, spremni im uvijek ponuditi najbolju uslugu na najjednostavniji način kako bi obostrano bili zadovoljni.

Možete nas kontaktirati na tel: 035/553-427 ili na mobitel: 062/904-685, putem e-maila prodaja@kupisadnice.com ili nas posjetite lično i upoznajte se sa nama na adresi Branilaca Bosne bb Lukavac 75300, BiH.

Narudžbom sadnica, repromaterijala ili usluga sa naših internet stranica www.kupisadnice.ba i www.kupisadnice.com prihvatate uslove korištenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo vas da ih pažljivo pročitate i upoznate se sa pravilima koja primjenjujemo. Zadržavamo pravo da bez prethodnog obavještenja vršimo izmjene i dopune ovih uslova korištenja.

Periodično aktueliziramo ponude i cijene naše robe koje objavljujemo na internet stranicama. (obično dva puta u godini pred proljetnu i jesenju sadnju i isporuku) Iskazane cijene na internet stranici www.kupisadnice.ba su sa uračunatim PDV-om, neke šaljemo na upit.

Uplatu možete izvršiti putem uplatnice na naš transakcijski račun 1995050056008783 Sparkasse bank dd Sarajevo ili platiti gotovinom po preuzimanju pošiljke od brze pošte. Ukoliko želite da platite preko računa kontaktirajte nas prije isporuke da vam pošaljemo predračun. Kupci koji plaćaju avasno po ponudi za robu ili usluge račun dobivaju uz dostavljenu robu odnosno izvršenu uslugu, kupci koji plaćaju gotovinom prilikom preuzimanja  kod brze pošte (Express One) račun dobivaju 7-10 dana na kuću adresu običnom pismonošnom poštom* (JP BH POŠTA  d.o.o. Sarajevo, HP d.o.o Mostar, PS Banja Luka).

*Obična pismonošna pošiljka je pošiljka koju pošiljalac predaje pošti i za koju se pošiljaocu ne izdaje potvrda o prijemu, a uručuje se primaocu, također bez potvrde.


Dostava sadnica porijeklom iz EU tj. Magične žive ograde, Aronije Melanocarpa - NERO, Lješnjaka, Tibetanskog Goji-a, Amelanchiera, Evodije i dr. se vrši godišnje dva puta tj. za proljetnu i za jesenju sadnju, a ostale sadnice isporučujemo tokom cijele godine. Dostavu pošiljki u BiH vri brza pošta Express One dostava je moguća na teritoriji cijele Bosne i Hercegovine. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od težine paketa, a ne od mjesta isporuke. Prije dostave usaglašavamo eventualni termin isporuke sa kupcima kako bi bili na adresi i mogli primiti pošiljku.

Važeći zakoni

www.kupisadnice.ba  posluju u skladu sa zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Bosni i Hercegovini.

Izjava o zaštiti privatnosti

Net Green d.o.o. Lukavac se obavezuje da strogo čuva privatnost svih kupaca. Potražujemo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa pozitivnim poslovnim običajima i u cilju pružanja što je moguće kvalitetnije usluge. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni su odgovorni za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Aktiviranjem narudžbe prihvatate naše opšte uslove poslovanja.


NET GREEN D.O.O.
Branilaca Bosne bb, 75300 Lukavac, BiH
Mob: +387 62 904 685
Tel/Fax: +387 35 553 427
e-mail: prodaja@kupisadnice.ba
www.kupisadnice.ba
PDV: 4210246780004
Tr. rč. 199-505-00560087-83