Hobi program
FLORIA PREMIUM proizvodi su na tržištu već više od 10 godina. Od tada, brand je izgradio snažnu poziciju na tržištu i FLORIA proizvodi se prodaju u svim manjim i većim vrtnim centrima u Češkoj i Slovačkoj. FLORIA nudi sveobuhvatan program proizvoda za travnjake, vrtove i kućno bilje (substrati, gnojiva, sjemena trava, dekorativni materijali) visoke kvalitete koji pomažu uzgajivačima biljaka pri održavanju i uzgoju istih.


Dobro poznata KRISTALON gnojiva, za koje se smatra da su najbolja, na Češkom su tržištu od 1996. godine. Prema istraživanju tržišta ova gnojiva su rangirana su na sami vrh. Istraživanje se vrši svake godine na osnovu zadovoljstva kupca. Zahvaljujući odličnom dejstvu KRISTALON-ovih gnojiva, ista su postala omiljena kod običnih kupaca ali i kod profesionalnih uzgajivača.


NATURA asortiman proizvoda dizajnirani su i namjenjeni potrošačima koji su fokusirani na zdrav način života i zaštite životne sredine.


Sveobuhvatni asortiman proizvoda namjenjenim svim proizvođačima. AGRO asortiman proizvoda namjenjen je kako za profi tako i za hobi uzgoj.

Prikaži