Smreka Picea Kaibab 1,5 lit. kom

 • Smreka Picea Kaibab 1,5 lit. kom
 • Smreka Picea Kaibab 1,5 lit. kom
 • Smreka Picea Kaibab 1,5 lit. kom
 • Smreka Picea Kaibab 1,5 lit. kom
 • Smreka Picea Kaibab 1,5 lit. kom

Smreka Picea Kaibab 1,5 lit. kom
Picea Kaibab

Srebrna smreka porijeklom iz područja Kaibab, jedna od najboljih srebrnih smreka za proizvodnju božićnih drvca, vrlo otporna na sušu i niske zimske temperature. Rast je sporiji nego kod drugih, te su drvca gušća i šira. Dobro podnosi rezdbu tako da je pogodna za oblikovanje i formiranje bonsai oblika.

Šifra artikla: 14-804-1 PL
KM 8.00
sa PDV

Smreka PICEA KAIBAB

Srebrna smreka porijeklom iz područja Kaibab, jedna od najboljih srebrnih smreka za proizvodnju božićnih drvca, vrlo otporna na sušu i niske zimske temperature do – 40 °C. Rast je sporiji nego kod drugih, te su drvca gušća i šira. Dobro podnosi rezdbu tako da je pogodna za oblikovanje i formiranje bonsai oblika. Ova biljka zahtijeva osunčana područja i dobro drenirana tla sa pH u rasponu 5,5 -7,0. Dostiže visinu do 3 m.


Sadnice distribuiramo sa dobro razvijenim korijenom i nadzemnim dijelom sa cjelokupnom pratećom dokumentacijom o porijeklu, sortnoj čistoći, zdravstvenoj ispravnosti i kvaliteti. Ove sadnice su proizvedene u Poljskoj i svakodnevno ih distribuiramo u BiH putem naše mreže klijenata vrtnih centara, poljoprivrednih apoteka i super marketa, kao i kroz našu maloprodaju u Lukavcu, a takodjer šaljemo sadnice i brzom poštom na adrese fizičkih lica bilo gdje u BiH.
Takodjer, primamo narudžbe iz Srbije i Crne Gore, te radimo minimalno dva puta re-export za Srbiju i Crnu Goru. Redistribuciju sadnog materijala u Srbiji radi naša firma NET GREEN III doo NOVI SAD (brza pošta BEX) a u CRNOJ GORI jedna od naših partnerskih firmi iz Podgorice.  Narudžbe za Srbiju možete izvršiti na sljedeće kontakte: +381 66 517 37 37, +381 66 517 82 33  , info@kupisadnice.rs  prodaja@kupisadnice.rs

Narudžbe za Crnu Goru možete izvriti na kontakte NET GREEN BiH.

Tehnički podaci

Pakiranje-posuda
 • Vcg 15/1,5l
Proizvedeno u
 • Poljska
Način proizvodnje
 • In vitro
Broj posjetitelja: 0