AGRO Vitality Complex extra jak 5L

lit. Vitality Complex - tečni minerali

AGRO Vitality Complex extra jak 5L
KM 70.40 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla25-1100
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
Pogodno za oslabljene, zakržljale i zapuštene biljke. Ubrzava regeneraciju biljaka nakon oštećenja uzrokovanih bolestima i štetnicima

AGRO Vitality Complex extra jak
Agro vitality Complex Extra Strong je gnojivo od 5 litara pogodno za oslabljene, zakržljale i zapuštene biljke, za sve vrste sobnih biljaka, voćaka, povrća, ukrasnog i drugog bilja u vrtu. Ubrzava regeneraciju biljaka nakon oštećenja uzrokovanih bolestima i štetnicima. Izvrstan za revitalizaciju izgleda biljaka koje će poprimiti svoj izvorni izgled i početi stvarati nove izdanke.
Vitality Complex se temelji na prirodnim enzimima proizvedenim u probavnom traktu kalifornijskih glista iz roda Eisenia, koji ubrzavaju prijenos hranjivih tvari iz tla u biljku i procese u biljci, poboljšavaju iskoristivost hranjivih tvari iz tla te pomažu povećati površinu korijena, a time i nadzemnog dijela biljke. Ubrzava regeneraciju biljaka nakon oštećenja od bolesti i štetnika te je izvrsna za revitalizaciju izgleda biljaka koje će vratiti svoj prvobitni izgled i započeti stvaranje novih izdanaka.
Vitality Complex ubrzava rast biljaka, povećava proizvodnju cvjetova, blagotvorno djeluje na veličinu i okus plodova u autohtonom povrću i voću, pa čak i povećava sadržaj vitamina C.
Važne komponente Vitality Complexa su:
Huminske i fulvinske kiseline smanjuju zamor i iscrpljenost tla, stvaraju uvjete za stvaranje humusa, omogućuju biljkama pristup hranjivima, hranjiva su važna za osnovnu ishranu biljaka
Osnovne hranjive tvari – dušik, fosfor, kalij i elementi u tragovima

Rok trajanja: 5 godina od datuma proizvodnje

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju

Značajke proizvoda

Proizvedeno u Češka, EU