Izjava o povjerljivosti podataka


Izjava o povjerljivosti podataka


Ova izjava o povjerljivosti podataka odnosi se na povjerljivost podataka koji se nalaze na internet stranici www.kupisadnice.ba i koje su korištenjem te stranice prikupljene i pohranjene u bazama podataka Net Green d.o.o.


Upućuju se korisnici da pažljivo pročitaju ovu izjavu o povjerljivosti podataka. Pristupanjem ili korištenjem naše internet stranice, korisnik potvrđuje da je pročitao, razumio i da se slaže sa svim uslovima povjerljivosti podataka i načinima korištenja internet stranice www.kupisadnice.ba Ukoliko se korisnik ne slaže s ovom Izjavom o povjerljivosti, upućujemo korisnika da napusti i ne koristi internet stranicu www.kupisadnica.ba


S ličnim podacima korisnika postupamo u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka. Net Green d.o.o. se obavezuje da će zaštititi lične podatake kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o korisnicima koji su nužni za ispunjavanje naših obveza, te će korisnicima redovno davati mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Registracijom korisnik daje saglasnost da ga u svrhu promocije usluge i proizvoda možemo putem elektronske pošte obavještavati o promjenama ili dodavanju novih sadržaja na stranicama, popustima, akcijama, proizvodima ili promjeni načina pružanja usluge. Korisnik može u svakom trenutku opozvati navedenu saglasnost slanjem e-mail poruke na adresu prodaja@kupisadnice.ba


Svi se podaci strogo čuvaju i dostupni su samo osobama kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi uposlenici Net Green d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Net Green d.o.o. neće dijeliti lične podatke korisnika s drugim stranama osim u sljedećim slučajevima: za slanje i distribuciju administrativnih i promotivnih e-mail poruka, analizu podataka, obradu plaćanja i u slučajevima kada to pozitivni propisi zahtijevaju. Net Green d.o.o. može podijeliti lične podatke korisnika s davateljima usluga regstracije internet domena i hostinga, te davatelja usluga za ispunjavanje narudžbi, davanja usluga, slanje pošte i e-mail pošte. Kupac je dužan pravovremeno informisati prodavača o eventualnoj promjeni imena, adrese, brojeva za kontakt i drugih nužnih podataka za ispunjenje prodavačevih obaveza. Ovu izjavu o povjerljivosti podataka Net Green d.o.o. može izmijeniti u bilo kojem trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o povjerljivosti podataka na internet stranici www.kupisadnica.ba ili www.kupisadnice.com. Izmjene Izjave o povjerljivosti podataka stupaju na snagu odmah nakon objave.


Zaštitu podataka uzimamo ozbiljno. Poduzeli smo mjere zaštite podataka kriptiranjem osjetljivih informacija i cijele internet stranice www.kupisadnice.ba koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, kako bi osigurali da Vaše lične informacije sigurno stignu kod nas.
S obzirom da niti jedan prijenos podataka preko interneta, ili bilo koje mreže ne može biti 100% siguran, te iako Net Green d.o.o. provodi komercijalno razumne zaštitne mjere za zaštitu podataka, ne može garantovati zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s internet stranice www.kupisadnice.ba te nije odgovoran za radnje bilo koje treće strane koja takve informacije primi.


Registracijom na stranicama ove web trgovine potvrđujete da ste u cijelosti upoznati te prihvaćate ovdje navedene uslove korištenja.