Oscilirajuća prskalica Polo Aqua M 250

kom Gardena Oscillating Sprinkler Aqua M

Oscilirajuća prskalica Polo Aqua M 250
Oscilirajuća prskalica Polo Aqua M 250
Oscilirajuća prskalica Polo Aqua M 250
Oscilirajuća prskalica Polo Aqua M 250
Oscilirajuća prskalica Polo Aqua M 250
KM 54.40 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla31-606
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
Mlaznice Aqua M oscilirajućeg raspršivača kontinuirano osiguravaju ravnomjerno i vrlo precizno zalijevanje travnjaka na površinama od 110 do 250 m². Ravnomjerno zalijevanje također sprječava stvaranje lokvi.
Precizno, ravnomjerno zalijevanje travnjaka srednje veličine

S GARDENA oscilirajućom prskalicom Aqua M više nikada nećete morati ovisiti o kiši za zalijevanje vašeg travnjaka. Sada je na vama da odlučite kada će se vaš vrt zalijevati. Štoviše, bit ćete sigurni da je svaki put kada zalijevate pouzdano i prije svega ravnomjerno, bez stvaranja lokvi. Uživajte u svakom centimetru ljeta.
Prskalica je dizajnirana za površine od 110 do 250 m². Iznimno je jednostavan za korištenje i spreman za rad u trenu. Nakon što spojite crijevo, klizač vam daje mogućnost postavljanja raspona između 8 i 18 metara. Širina prskanja uvijek ostaje max. 14 metara, iako imate dodatnu mogućnost zalijevanja samo jedne strane travnjaka. Upotreba metala u prskalici osigurava da zadrži malu težinu dok uvijek ostaje čvrsto na tlu.
GARDENA Made in Germany prskalica Aqua M izrađena je od materijala vrhunske kvalitete, što se posebno vidi iz dva detalja vrijedna pažnje: prvo, prskalica je zaštićena od UV zračenja, a mraz joj uopće ne smeta. Na priključku za vodu nalazi se metalni filter kako čestice prljavštine ne bi mogle ući u sprinkler. Filtar iskoči okretanjem priključka, a zatim se može ukloniti i jednostavno isprati pod vodom. Na drugom kraju je fina igla postavljena u čep s navojem, koju možete koristiti za otvaranje mlaznica prskalice kada se začepe naslagama kamenca.
Tehničke specifikacije
Broj artikla 18702-20
EAN-kod: 4078500048019
Tehnički podaci
Pokrivenost površine min. 110 m²
Pokrivenost površine max 250 m²
Domet prskanja (m) 8 m - 18 m
Širina prskanja max 14 m

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju