PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm

kom Visina 80cm

PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm
PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm
PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm
PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm
PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm
PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm
PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm
PVC Spiralna zaštita za sadnice 80cm
KM 2.50 sa PDV *Cijene uključuju PDV
Šifra artikla25-521
0 zvjezdice u 0 recenzijama Napiši recenziju
PVC spiralna zaštita jeftina je zaštita za mlada stabla kao što su standardna stabla, sadnice i vrste biljaka za živicu s jednom stabljikom od životinja kao što su zec, ovca i srna. Također štiti stablo od trimera prilikom košenja.
ZAŠTITA - Vinilna folija učinkovito će zaštititi vaše stablo od grabežljivaca i okolnih elemenata štedeći vam vrijeme i novac za potrebe uređenja okoliša. Opustite se i uživajte u svom gotovom proizvodu.
IZDRŽLJIVOST - Otporan na vremenske uvjete i utjecaje okoliša dugi niz godina. Može se ponovno koristiti i reciklirati svake godine za isplativu zaštitu mladih stabala.
PRILAGOĐAVANJE – Upotrijebite jedan ili oba štitnika ovisno o veličini drvca.
JEDNOSTAVNA INSTALACIJA - Počnite od baze i omotajte vinil prema gore. Uklonite spiralu u jesen i proljeće kako biste pregledali stablo. Prilagodite se rastu stabla i izbjegavajte opasavanje.

PVC spiralna zaštita jeftina je zaštita za mlada stabla kao što su standardna stabla, sadnice i vrste biljaka za živicu s jednom stabljikom od životinja kao što su zec, ovca i srna. Također štiti stablo od trimera prilikom košenja. Iznimno se brzo i jednostavno postavljaju i u većini slučajeva ne trebaju dodatne stupove za drveće ili pričvršćivače koji ih podupiru.

Glavna prednost korištenja Spiralne zaštite je njihova sposobnost da rastu zajedno sa stablima kako sazrijevaju. Njegov dizajn omotavanja izbjegava rizik od pritiska na stablo i također nudi zaštitu od upotrebe kemikalija. Naše iskustvo pokazuje da se mlada stabla bolje razvijaju s otvorima za ventilaciju, budući da se time smanjuju učinci plijesni i opekotina lišća, što će usporiti rast, ali ako se koriste kemikalije, treba koristiti opciju bez rupa.

Najvažnije je da su pravilno postavljeni kako bi omogućili rast stabla. Preklapanje spirale uvijek mora biti usmjereno prema gore s otvorima za ventilaciju.

Spiralna zaštita nudi najmanje 4 vegetacijske sezone zaštite čak i pri visokim razinama izloženosti UV zračenju. PVC se u konačnici razgrađuje na sitne inertne čestice putem fotodegradacije koja neće oštetiti zemlju oko plantaže drveća.

Na manje izloženim mjestima Spiralna zaštita neće zahtijevati potporu od trske, ali morate osigurati da mlado stablo bude izloženo na vrhu spirale i da ima dovoljno jaku stabljiku da podupre dodatni rast bez pada.
Potpore treba postaviti unutar spirale drveća s jednom trećinom njegove duljine gurnutom u zemlju.


Ključne prednosti korištenja spirala duginog drveta -

• Niska cijena zaštite za mlada stabla

• Brzo i jednostavno postavljanje

• Na većini stabala nisu potrebna pričvršćenja

• Može pospješiti zgušnjavanje za primjene zaštite

• Nudi zaštitu mladih stabala bez pritiska kako stabla sazrijevaju

• Zaštita glavnog stabla traje i do 40 godina

Recenzije

Na vašem trenutnom jeziku nema recenzija
Napiši recenziju